Speurtocht in brugklasgebouw Lingeborgh

GELDERMALSEN Leerlingen uit groep 8 zijn woensdag 2 oktober welkom om naar de speurtocht in het brugklasgebouw van de Lingeborgh te komen. Het wordt een fanatieke strijd. Het team dat het beste kan speuren wint

In de loop van dit schooljaar wordt door leerlingen van groep 8 de keuze gemaakt voor het voortgezet onderwijs. Bij de Lingeborgh weten ze maar al te goed dat het best een spannende en grote stap is om naar de middelbare school te gaan. Daarom heeft de Lingeborgh een speciaal Brugklasgebouw, waar leerlingen gedurende het eerste schooljaar kunnen wennen. Tijdens de speurtocht kunnen achtstegroepers al een keer op een speelse manier in het Brugklasgebouw rondlopen. De activiteit is niet zo zeer gericht op de schoolkeuze, maar vooral bedoeld om de drempel te verlagen.

Als de leerlingen aan het speuren zijn, krijgen de ouder(s)/verzorger(s) een algemene presentatie over het onderwijs op de Lingeborgh. Aanmelden: www.lekenlinge.nl.

De speurtocht en algemene informatieavond vinden plaats op 2 oktober van 19.00 tot 20.30 uur bij de Lingeborgh in Geldermalsen.