• Rob Schouten

Ontdekkingstocht voor (groot)ouders en (klein)kinderen

NEERIJNEN De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen houdt dinsdag 17 oktober een speciale ontdekkingstocht voor (groot)ouders en (klein)kinderen op landgoed Waardenburg en Neerijnen.

De herfst is prachtig, áls je maar weet waar je zijn moet. En dat weten de boswachters maar al te goed. Voor deze speciale ontdekkingstocht neemt de boswachter (groot)ouders en (klein)kinderen mee naar landgoed Waardenburg en Neerijnen. Samen gaan ze op zoek naar bladeren, bomen en paddenstoelen. De paddenstoelen zijn, zoals het gezegde al zegt, uit de grond geschoten. Naast geheimzinnige verhalen laat de boswachter zien, dat er heel veel soorten paddenstoelen bestaan met verschillende grootte, vormen en kleuren. Benieuwd wat er onder de rokjes te zien is? Breng dan een spiegeltje mee. Hiermee kan de onderkant van de paddenstoelen bekeken worden. Zo wordt deze wandeling een nóg leukere ontdekkingstocht. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats van Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen. Duur: ca. 1,5 uur. Deelname: € 5,00 per persoon., kinderen 6 t/m 12 jaar € 2,50 per persoon. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen. Info: Jan Taat 06-83086024 of Anton van der Velde, 06-16651048.