Op weg naar De Pluk: Kundalini Yoga Geldermalsen

GELDERMALSEN Steeds meer ondernemers, verenigingen en instellingen vinden een vaste stek in gebouw De Pluk. Al met al zo langzamerhand een bonte verzameling vol enthousiasme. ,,Een inspirerende omgeving waarvan ik graag deel wil uitmaken en dat is dan ook de reden dat ook ik straks één van die nieuwe gebruikers wil zijn." Dat zegt Erik van den Dungen die De Pluk een prima locatie vindt voor het geven van Kundalini yoga.

Kundalini yoga is een actieve vorm van yoga waarbij je direct kunt ervaren wat de oefening voor je doet. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met verschillende ademtechnieken en creatieve meditaties. Je voelt je al na een paar lessen vitaler, stressbestendiger en meer in balans met lichaam en geest. Vanaf oktober kun je hiervoor dus terecht bij Erik van den Dungen in De Pluk in Geldermalsen. Hier is een mooie en rustige ruimte beschikbaar. De lessen zijn op dinsdag en woensdagavond en op woensdagmorgen. Erik is al ruim dertig jaar actief met yoga waarvan de laatste vijftien jaar met Kundalini yoga.

,,Voor degenen die nog nooit met yoga of Kundalini yoga in aanraking zijn gekomen, worden aparte proeflessen georganiseerd. Dit is een serie van drie lessen waarbij alle aspecten van deze vorm van yoga aan de orde komen. Dankzij de proeflessen kun je ervaren wat Kundalini yoga is en wat het met je doet. Op basis hiervan kun je dan beslissen of je ermee door wilt gaan. Beroepsmatig zijn verschillende ondernemers vanuit hun praktijk in De Pluk bezig mensen te helpen met het voorkomen of oplossen van gezondheidsproblemen. Een prima zaak. Met mijn lessen sluit ik daar straks goed op aan, want een gezonde geest in een gezond lichaam willen we immers allemaal."

Meer informatie is te vinden op: www.sterkmetstress.com