• Picasa

Op weg naar een nieuwe locatie: Bijzonder jaar voor Verloskundige Praktijk 'de Toekomst'

GELDERMALSEN Verloskundige praktijk 'de Toekomst' beleeft in 2015 een bijzonder jaar. Naast het vieren van haar 10-jarige bestaan, gaat ze ook verhuizen naar het eerstelijns gezondheids- en multifunctionele centrum 'De Pluk'.

,,Een nieuwe uitdaging voor ons", vertelt Margretha van Riemsdijk - de Nijs. ,,De Pluk biedt ons de kans om met nog meer zorgverleners samen te werken. Dat doen we nu al intensief met Allerzorg Kraamzorg, Fysioteam Geldermalsen en het consultatiebureau. Het is fantastisch om straks ook met andere zorgverleners nog betere zorg op maat te leveren aan onze cliënten. Ik werk nu al 17 jaar in deze regio en was direct enthousiast toen we gevraagd werden om ook deel te nemen aan het eerstelijns gezondheidscentrum."

Liesbeth van den Anker - van Steijn vult aan: ,,Doordat je samen in één gebouw werkt, loop je makkelijker even bij elkaar binnen. Beleid over bijvoorbeeld een zwangere met suikerziekte heb je zo sneller doorgesproken met diëtiste Alice Tekelenburg. Dit is in het voordeel van de zwangere. Ook is het straks voor onze cliënten natuurlijk erg eenvoudig om bij een doorverwijzing direct langs te kunnen lopen voor het maken van een afspraak of je bezoek te combineren."

,,Het is fijn voor een zwangere om begeleid te worden door verloskundigen die op deze manier werken weet Ellen Rooswinkel. Ik ben zelf een jaar geleden bevallen en tijdens mijn zwangerschap, bevalling en kraambed begeleid door  mijn collega's. Ik weet dus, ook uit eigen ervaring als zwangere, hoe prettig dit is. Ik ben blij om onze cliënten ook die goede zorg te kunnen bieden; professioneel, persoonlijk én betrokken. Zorg waar onze praktijk om bekend staat."

Met recht een feestjaar dus voor Verloskundige Praktijk 'de Toekomst'. Margretha, Liesbeth en Ellen kunnen met trots terug kijken op de afgelopen tien jaar en vol vertrouwen een nieuwe stap richting de toekomst zetten. Kijk ook eens op www.vpdetoekomst.nl