• Fruit Unlimited

Open avond mannenkoor Fruit Unlimited

TRICHT Al ruim 20 jaar zingt het mannenkoor Fruit Unlimited (FU) uit Geldermalsen/Tricht close harmony en barbershopsongs. Al weer drie jaar staat FU onder de enthousiaste leiding van Janine Waardenburg uit Tiel. Deze jonge dirigente weet het beste uit de mannen van FU naar boven te halen.

FU zingt voor de ontspanning en verzorgt ook optredens bij bijzondere gelegenheden en evenementen in de regio. Deze optredens zijn de kers op de taart. Bovenal is zingen een heerlijke hobby en echt door iedereen te leren. FU zingt vooral in het Engels, maar soms ook Nederlandse en anderstalige songs.

FU begint 2017 met een open avond op maandag 16 januari in het Dorpshuis Tricht, Johan Frisoplaats 1 in Tricht. Iedere man tussen 20 en 70 jaar is van harte welkom. FU zingt die avond het gewone repertoire en daarnaast gaat zij samen met de gasten een eenvoudige song instuderen. Men mag deze avond en nog drie avonden gratis meezingen.

Aanmelden en info: Ton Lammers, ton.lammers@gmail.com, 06-40585920 of Henk Pagrach, hpagrach2@gmail.com, 06-53184066, https://sites.google.com/site/fruitunlimited/