Open dag ROC Rivor

GELDERMALSEN Leerlingen en hun ouders kunnen donderdagavond 7 februari kennismaken met het ruime aanbod opleidingen van ROC Rivor tijdens de open dag. Docenten en studenten staan klaar om alle vragen te beantwoorden. In Tiel en Geldermalsen zijn de belangstellenden van 18.00 uur tot 20.30 uur welkom op de locaties.

ROC Rivor is de vierde beste Mbo school van Nederland en is zelfs de beste Mbo-opleider van Gelderland. De open dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten houden demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken.

Tijdens de avond is het ook mogelijk om de leerlingen meteen aan te melden voor een opleiding. Speciaal voor ouders is er de mogelijkheid voor meer informatie rondom onder andere studiekeuzebegeleiding en het ouderplatform.

Geïnteresseerden kunnen op de open dag terecht voor meer informatie over Mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Media, Vormgeving en ICT. Ook kunnen bezoekers zich laten informeren over diverse (educatie-)cursussen, bedrijfsopleidingen, entreeopleidingen en VAVO-opleidingen. Aanwezige leerbedrijven, instellingen en het Servicepunt Werken en Leren Rivierenland vertellen meer over de beroepen van de toekomst, leerwerkplekken en stages.

Aanmelden: rocrivor.nl/opendag. De open dag vindt plaats op de Bachstraat en Franklinstraat in Tiel en de Oudenhof en Poppenbouwing in Geldermalsen. Familieleden en vrienden zijn ook welkom.