• Leerlingen van de Lingeborgh staan ook dit jaar klaar om de aanwezigen rond te leiden tijdens de open dagen.

    Liesbeth Wattimury

Open dagen en open avond van de Lingeborgh

GELDERMALSEN Op woensdag 23 januari en dinsdag 29 januari staan leerlingen en docenten van de Lingeborgh in Geldermalsen klaar om belangstellenden te verwelkomen tijdens de jaarlijkse open dag en open avond. Verken het hoofdgebouw en brugklasgebouw, proef de sfeer en doe mee met allerlei leuke en leerzame activiteiten.

Alleen of met ouders door de gebouwen struinen of juist in het gezelschap van brugklasleerlingen op pad tijdens een rondleiding? Het kan allebei. In de lokalen zijn docenten en leerlingen aanwezig om de belangstellenden uitgebreid te vertellen over de Lingeborgh. Zo kunnen er vragen worden gesteld over het onderwijsaanbod en de vele activiteiten die de school organiseert of bijvoorbeeld dyslexiebegeleiding en passend onderwijs.

,,Er is van alles te beleven tijdens de open dag en open avond", vertelt teamleider brugklas Liesbeth van den Broek. ,Maak bijvoorbeeld een boeket, breek je hoofd over een wiskunderaadsel, versier koekjes en doe mee met de sportieve activiteiten in de gymzalen. Ook kun je werken met een 3D-printer en meedingen naar prijzen tijdens spelletjes en prijsvragen. Vergeet vooral ook niet om een bezoek te brengen aan de aula in het hoofdgebouw voor een 'Reis door de Lingeborgh', de dierenverblijven en het restaurant. De leerlingen en docenten van de Lingeborgh kijken er naar uit om je te verwelkomen."

De open dag van de Lingeborgh vindt plaats op woensdag 23 januari van 14:00-21:00 uur. De open avond staat gepland op dinsdag 29 januari van 18:30-20:30 uur.