Open huis bij ROC Rivor op 18 februari

GELDERMALSEN Iedereen die meer wil weten over een mbo-opleiding, cursus, of training voor bedrijven bij ROC Rivor is van harte uitgenodigd op donderdag 18 februari tijdens het open huis bij ROC Rivor. Van docenten en studenten krijg je antwoord op je vragen over mbo-opleidingen van de Academies voor Ondernemerschap en Dienstverlening, Zorg en Welzijn, Ambacht en Technologie. (niveau 1 t/m 4) Vmbo-leerlingen die zich willen oriënteren op een vervolgopleiding kunnen op de Bachstraat in Tiel een beroepsinteressetest maken. Belangstellenden voor avond- en bedrijfsopleidingen op administratief gebied (Associatie) en het volwassenenonderwijs VAVO (Mavo havo, vwo versneld) hebben tijdens deze avond volop de gelegenheid zich te oriënteren en aan te melden. Ook voor interesse in taal- en rekencursussen voor volwassenen. Alle vestigingslocaties van ROC Rivor in Tiel en Geldermalsen zijn open.

Je kunt terecht voor mbo-opleidingen ICT op de locatie Oudenhof 3 in Geldermalsen. Voor Bouw, Schilderen en Elektro- en installatietechniek is de locatie Poppenbouwing 3 in Geldermalsen te bezoeken. Voor Motorvoertuigentechniek is de garage aan de Franklinstraat 1 in Tiel opengesteld. En kun je voor alle andere opleidingen terecht op de hoofdlocatie Bachstraat 1 in Tiel.

In totaal presenteert ROC Rivor donderdag 18 februari ruim 100 opleidingen. Het open huis vindt plaats van 18.00 tot 21.00 uur.

Nieuw is de brede niveau 2-opleiding met een plus. Ook Transport en Logistiek biedt nieuwe mogelijkheden. Daarnaast gaat de nieuwe opleiding Mechatronica op niv. 4 van start.

Meer informatie? Bel dan op werkdagen naar ROC Rivor: 0900-7627486 (lokaal tarief) of 0344-656200. Meer informatie over de opleidingen van ROC Rivor is ook te vinden op www.rocrivor.nl.