• Twitter

Tweets van de week (42)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeente West Betuwe op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ ServaasStoop Zeer vereerd en dankbaar met de voordracht van @ raadwestbetuwe voor burgemeesterschap van @ WestBetuwe. Ik zie uit naar ontmoetingen met politiek, bestuur, inwoners, bedrijven en instellingen. #samenbouwen

Via #TvdW @ RobbievanVeen De burgemeester vertelde gisteren aan het begin van de benoemingsvergadering mbt zijn opvolger dat er vaak zelfs mensen in Frankrijk meeluisteren. Toch fijn dat ze je niet vergeten zijn @ NvdKous

@ buijsg West Betuwe zocht een verleidende leider? En dan kom je uit bij de SGP? Temptation, here we come!

@ piftertje Zijn er echt niet meer ondernemers in de kern van Geldermalsen die hun toilet willen aanmelden in de hoge nood app?  #weekvandetoegangkelijkheid . Vast wel. Kleine moeite groot plezier.

@ PierreBuijsman Wederom weer bijna van de sokken gereden op een voetpad in het park. Wederom melding gedaan bij de gemeente. Benieuwd hoe en wanneer dit nu eens serieus opgepakt word. @WestBetuwe #meteren #kalenberg

@ janderooi Vandaag een voorlopig dieptepunt bereikt in mijn relatie met de overheid. Ik ben zelf overtuigd ambtenaar. Maar vandaag ontving ik het definitieve onteigeningsbesluit i.h.k.v. het Tracé besluit Spoor Glm. Triest om het in één woord samen te vatten. Systeemwereld VS leefwereld.

Via #TvdW @ Erik_Burgers Een opeens ruik je waarom onze honden windhonden zijn...

@ RitadeJoode Blij mee dat bij gemeentehuis in Geldermalsen @ WestBetuwe sinds 11 oktober 2015 jaarlijks de regenboogvlag wappert op #ComingOutDay dankzij motie @ D66WestBetuwe geschreven door onze @ PatrickvIperen en @ wheikoop Omdat iedereen zichzelf mag zijn

@ enomisji Vandaag in de file van Opheusden naar Opijnen. Ergens, nagenoeg stilstaand, zag ik een schoen. Een werkschoen. Ik realiseerde mij: ik zag wel vaker schoenen naast weg... waarom eigenlijk?

@ LouisvanOORT Dit is toch wel een geweldig fenomeen hoor die dorpsquiz hier in Geldermalsen. Halve dorp op z'n kop

@ DorpsG Het stof is weer gaan liggen... voor ons begint nu het nakijken. We hoorden dat sommigen vragen moeilijker waren dan andere (en dat moet natuurlijk ook). Maar wij nemen eerst nog even een lekkere cocktail, met 19 letters, u weet wel, een "horses neck with a kick"

@ dirk0066 Waar en wanneer hebben we hier in de gemeente #westbetuwe een oktoberfest.

@ Karin_vanlonden Ik vermoed een run op trekkers door iedereen die iets wil bereiken.

@ tmvanaalst In de rij voor de kaarten van Spooktocht Varik. Verheug me nu al. #varik #spooktocht