• @ ServaasStoop Hoe mooi is marienwaerdt.nl in @ WestBetuwe

    @ ServaasStoop
  • @ piftertje De eerste schoentjes lijken al gezet te zijn in afwachting van 5dec. @ De_Pluk

    @ piftertje
  • @ EricWijnacker Het blijft een plaatje: de #dikketoren bij #varik

    @ EricWijnacker

Tweets van de week (44)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeente West Betuwe op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

@ raadwestbetuwe Nadat Jos Rietbergen (VWB) eerder al zijn vertrek uit de raad West Betuwe aankondigde, hebben gisteravond ook Fred Kloppenborg (PvdA) en Edwin Loeff (VVD) aangegeven hun raadslidmaatschap te beëindigen.

Via #TvdW @ Wielerinfo Iemand vroeg mij vorige week in Texel, waar woon jij? Ik zei: "zie je die 2 windmolens bij de @ AvriSchoon staan? Daar vlakbij.

@ piftertje De eerste schoentjes lijken al gezet te zijn in afwachting van 5dec. @ De_Pluk

@ ArieVoorneveld Wat was het gezellig eng vanavond in het centrum van #geldermalsen. #Halloween #oggeldermalsen goed georganiseerd

@ tmvanaalst Zo zonde hoe die nieuwe windmolens langs de A15 bij Geldermalsen het prachtige uitzicht verpesten. Ze vallen enorm op vanuit verschillende hoeken. @ WestBetuwe

@ Ashleykars Als antwoord op @ tmvanaalst: Ik realiseer me dat ik er nét langs ben gereden en dat ik ze niet gezien heb. Kennelijk vallen ze toch ook weer niet zó op?!

@ tmvanaalst Als antwoord op @ Ashleykars: Ik zie de Eiffeltoren ook niet goed als ik eronder sta : )) Maar goed, het viel me gewoon op.

@ PierreBuijsman Straatverlichting nog in zomertijd? Centrum is donker in Geldermalsen. #westbetuwe

@ EricWijnacker Het blijft een plaatje: de #dikketoren bij #varik

@ PlantageGmalsen Bouw van de Dorpspomp in volle gang! Bij de praktijkschool voor de bouw in Geldermalsen zijn de leerlingen druk bezig met de bouw van de Dorpspomp. Deze wordt begin 2020 in De Noorderhof geplaatst. #deplantage #westbetuwe #meteren

@ Shitmybuufsays Je bent zelf een zwetende kaaszwam.

@ RobbievanVeen Heel Holland staakt!

@ ServaasStoop Hoe mooi is marienwaerdt.nl  in @ WestBetuwe