• @ WestBetuwe Het uitzicht op Geldermalsen is aan het wijzigen door de wieken van @ AvriSchoon. Of het er nu mooier op gaat worden is de vraag.

    @ jjschelling

Tweets van de week (45)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeente West Betuwe op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

@ dirk0066 Vandaag Halloween: Ik denk dat ik even bij mijn schoonmoeder langs ga.

@ tmvanaalst Van die moeders die boos zijn omdat hun kind zich kapot schrok van een 'killerclown' tijdens spooktocht. Zelf is het kind verkleed als zombie met liters nepbloed en het ziet eruit alsof het net opgestaan is van een fataal treinongeluk. #halloween

@ PierreBuijsman Ik mopper vaak op de gemeente. Maar moest vandaag weer een naar kantoor in het centrum van Amsterdam. Begrijp weer waarom we verhuisd zijn. Wat een chaos hier in de stad. Zometeen weer de rust en ruimte opzoeken #meteren #westbetuwe

@ RobbievanVeen "Ambachter Stoop wordt burgemeester in West Betuwe voor iedereen, ook op zondagen".

Zal dat even wennen zijn voor de mannen van @ SGPWestBetuwe

Via #TvdW @ deejayberry "PERSBERICHT: Afvalstoffenheffing stijgt ook in Rivierenland…" Kijk Nederland wij worden in #westbetuwe gestraft Terwijl we beter dan wie ook het afval scheiden. Goh verrassend!!!! Opdoeken @ AvriSchoon tijd voor een andere inzamelaar, 2020 einde contract wat zijn burgers jullie beu, en maar verstoppen achter landelijke gemiddelde #schaamje

@ Shitmybuufsays Ik kan niet meer langs de Linge rijden zonder dat er allemaal Lingericks in mijn hoofd zitten. Dank je wel, @ DorpsG !

@ Karin_vanlonden Mam, ik heb een lekke band. Mijn fietslamp doet het niet. Mijn telefoon is gevallen en is stuk. Ik moet nú een andere rekenmachine. Wil je me vanavond wegbrengen en om 0.30 uur weer ophalen? Ik moet vroeg eten want ik heb een wedstrijd. Kinderen, je krijgt er zoveel voor terug.

@ Mirandadkeijzer Glibberen en glijdend naar huis #beesd #modder @ WestBetuwe

@ timmermanswim Zo.. nog even en iedereen rijdt weer net zo hard als ik. Lekker chill 100.

@ Wika1960 Wel of geen nieuw gemeentehuis voor West Betuwe?

Geen. Wij willen minder ambtenaren. Doelstelling moet zijn....alle ambtenaren van @ WestBetuwe in een bestaand pand. Deregulering! En minder overheidsbemoeienis.

@ Wielerinfo #autolozezondag lijkt mij super. Kan ik lekker alleen met de motor op de snelweg.

@ HarryKeereweer Burgemeesterontbijt met kinderen van de Eben Haëzerschool uit Waardenburg. Het goede doel dit jaar was "Het Vergeten Kind". Donatie hiervoor aan de kinderen van de school gegeven. #WestBetuwe

@ jjschelling @ WestBetuwe Het uitzicht op Geldermalsen is aan het wijzigen door de wieken van @ AvriSchoon. Of het er nu mooier op gaat worden is de vraag.