• Twitter

Tweets van de week (46)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeente West Betuwe op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ RitadeJoode We wisten het al maar het werd net nog eens duidelijk gemaakt door @ provgelderland bij sessie woondeal oost bij Dag van Gelderland: er is geen restrictie meer op het bouwen van woningen in @ WestBetuwe Kom maar op met plannen dus! Waarom college zo afwachtend is, is de hamvraag

@ ServaasStoop Zojuist een plezierig en inhoudelijk gesprek gehad met minister @ RaymondKnops van @ MinBZK over de voordracht tot burgemeester van @ WestBetuwe. De afronding van de benoemingsprocedure is ingezet: een besluit van de ministerraad en de ondertekening van het Koninklijk Besluit.

@ Karin_vanlonden Mijn zoon (14) vroeg of hij bij een vriendin mocht eten. Ik denk dat het een 20-gangendiner is. Het is inmiddels 22.45 uur....

@ MajesteitBart Burgemeester @ HarryKeereweer dreigt inspreker na 5 minuten af te hameren. De eigenaar van @ vtpderotonde heeft een paar dagen eerder te horen gekregen dat hij volgend jaar €50.000 (+43%) meer toeristenbelasting moet gaan betalen. Krijgt nog een minuutje meer, wat een geluk.

@ PierreBuijsman Welk bedrijf verzocht de reclame folder verspreiding in Meteren? Jullie bezorger dumpt de folders in en naast de prullenbakken. Wellicht wat verlengde instructie? #meteren #kalenberg

@LouisvanOORT Met pijn in het hart... ??

"BDUmedia verkoopt Nieuwsblad Geldermalsen.nl aan DPG Media"

@ JandeGeus Als antwoord op @ LouisvanOORT: Een prachtig blad met kritisch oog voor democratie en met dé ditjes en datjes van Donald Duck over wel en wee van dichtbij, met uitleg, met oproepen, met aanbiedingen en vooral met een kloppend hart voor lokaal. Hier. Niet meer. Ongekend.

@ Anneke__D Als antwoord op @ LouisvanOORT: Wát! Nieuwsblad Geldermalsen verdwijnt en gaat samen met, eeh, hoe heet dat andere krantje (dat ik nooit lees omdat ik zo'n jeuk van de taal- spel- en stijlfouten krijg en omdat het de helft van de tijd ook nog eens niet bezorgd wordt) ook al weer? Andersom zou veel beter zijn!

@ deejayberry @ LLBWestBetuwe @ SGPWestBetuwe @ CDAWestBetuwe helpen de boeren uit #westbetuwe met een brief aan de provincie #stikstof

@ famdekeijzer #lol Met #dochter

Wat is het meters woord voor bezem? Antwoord: hekstek #meteren

@ gpamkuijpers Tijdens een prachtige, zonnige wandeling in de uiterwaarden bij Neerijnen vastgesteld (niet wetenschappelijk) dat hondenbezitters niet kunnen/willen lezen. Heel vaak enthousiaste opspringende honden moeten ontwijken, terwijl er duidelijke borden staan: "honden aan de lijn".