• Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker

Ovenbouwer 50 jaar samen met kooklerares

GELDERMALSEN Het echtpaar De Boer uit de Duindoornstraat in Geldermalsen was maandag 6 april vijftig jaar getrouwd.

Het echtpaar heeft elkaar leren kennen in Vlaardingen. Meneer (77) is geboren in Vlaardinger-Ambacht. Na zijn studie waterbouw had hij als beroep industriële ovenbouwer/ontwerper in Vlaardingen. Ook was hij voorzitter van het NUT. Als hobby`s heeft meneer De Boer tuinieren, bridge en kunst bekijken.

Mevrouw De Boer (72) is geboren in Utrecht. Na haar studie NXII nijverheid in Den Haag heeft ze gewerkt als lerares voedingsleer en koken op de Da Vinci-school in Culemborg. Ook was zij hoofd Consumentendienst bij Coöp Nederland in Rotterdam. In haar vrije tijd zat zij in de vrouwenadviescommissie, was ze vrijwilliger woningbouw gemeente Geldermalsen, zat ze 6 jaar in de Welstandscommissie en was ze vrijwilliger "Schuldhulpmaatje" in Geldermalsen. Bovendien heeft ze 19 jaar lang de "mannenkookcursus" gegeven bij de SWO in Geldermalsen. Samen hebben zij 2 zoons en 3 kleindochters.

Namens het gemeentebestuur bracht burgemeester Miranda de Vries dinsdag de gemeentelijke felicitaties over aan het echtpaar. Het feest ter ere van hun 50-jarig huwelijk is in familiekring gevierd.