Opgeven voor Zonnebloem-boottocht

OPIJNEN Zonnebloem-afdeling Neerijnen houdt een boottocht op woensdag 18 september.  Hiervoor kunnen mensen die tot de doelgroep van de Zonnebloem behoren zich aanmelden. De koffie en lunch worden verzorgd door het team van Moeke Mooren. Deze dag wordt een speciale rolstoelbus ingezet, zodat ook de mensen die rolstoelgebonden zijn er een dag op uit kunnen.

De deelnemers gaan deze dag met passagiersschip de Sluizer een mooie boottocht maken bij het prachtige recreatie en natuurgebied De Gouden Ham en de Maas. Vanaf 9.30 uur zijn de deelnemers welkom in gebouw Maranatha te Opijnen. Vertrek bus om 10.00 uur naar Appeltern en uiterlijk om 16.30 uur weer terug in Opijnen. Deze dag is voor de gasten van de Zonnebloem afd. Neerijnen, maar ook nieuwe gasten zijn welkom. Er is nog altijd plaats. Aanmelding kan tot uiterlijk 11 september, i.v.m. de catering.

De daaropvolgende bijeenkomst van de Zonnebloem is op dinsdag 29 oktober. Dan is er een bijeenkomst in Opijnen met een gastspreker die beelden toont van molens uit de regio.

De Zonnebloem afd. Neerijnen heeft altijd plaats voor nieuwe gasten. Bijvoorbeeld eenzame, alleenstaande mensen en mensen die aan huis gebonden zijn door bijvoorbeeld een handicap.

Opgeven kan bij Sia Feenstra, tel. 0345 – 576851 of 06-42131916 (gewijzigd opgave-adres). Deelnemers dienen zelf voor vervoer te zorgen naar Opijnen.