• Foto: Jan Willem Keij

Politie op zoek naar passerende fietser bij mishandeling

GELDERMALSEN De politie heeft dinsdagavond twee jongens van 16 en 19 jaar, afkomstig uit Geldermalsen aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling en bedreiging van een 17-jarige plaatsgenoot. De politie is op zoek naar een fietser die op het moment van de mishandeling langs fietste waardoor beide daders ervandoor gingen.

De twee hadden het slachtoffer, die op zijn fiets was, tegengehouden in de Geldersestraat in het centrum van Geldermalsen en mishandeld en bedreigd. Tijdens deze mishandeling kwam er een fietser langs waarop de twee knapen op de vlucht sloegen. Het slachtoffer belde vervolgens de politie en gaf de signalementen door. Agenten wisten de twee knapen even later in de Herman Kuijkstraat aan te houden. De politie wil graag in contact komen met deze onbekende fietser die tussen 22.30 en 22.45 uur over de Geldersestraat fietste.

De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of voor wie informatie liever anoniem meldt, via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.