Postcode Loterij deelt massaal ijs uit in Geldermalsen

GELDERMALSEN Een hele wijk in Geldermalsen wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is namelijk op wijkcode 4191 in Geldermalsen gevallen. 1712 inwoners van Geldermalsen winnen ijs. Vanaf volgende week ontvangen de winnaars hun prijs.

 

Inwoners van Geldermalsen die in de januaritrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een multipack met vier Ben & Jerry's ijsbekertjes. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs vanaf aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.

 

Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van de lotprijs goede doelen. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers is er het afgelopen jaar ruim 312 miljoen euro geschonken aan 92 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.

 

Ook Ben & Jerry's laat al jarenlang een sociaal gezicht zien door continu initiatieven te ontwikkelen om de wereld te verbeteren. Zo helpt Ben & Jerry's War Child Nederland in het bereiken van een vreedzame toekomst voor oorlogskinderen.