Prikpost Trombosedienst naar apotheek in De Pluk

GELDERMALSEN De prikpost van de Trombosedienst Ziekenhuis Rivierenland is verhuisd van de Koningsweg 22 naar De Pluk, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Cliënten kunnen daar nu drie keer per week met hun labformulier terecht bij Alphega-apotheek de Betuwe.

Dagelijks prikt de trombosedienst vele cliënten die een labformulier van de huisarts hebben gekregen om bloed te laten analyseren. Vanaf nu kan men terecht bij de prikpost van de Trombosedienst Ziekenhuis Rivierenland in Alphega apotheek de Betuwe - Locatie de Pluk.

Op dinsdag- en vrijdagochtend van 8.00 - 8.30 en op donderdag van 12.30 - 13.00 kan iedereen binnenlopen. Als het druk is, kan er gewacht worden in de ruime hal van De Pluk. Er is verder voldoende parkeergelegenheid en ook een aantal parkeerplekken voor mindervaliden.

Tevens zal elke eerste maandag van de maand een medewerker van de Trombosedienst bij Alphega apotheek de Betuwe - Locatie De Pluk een spreekuur houden om klanten te helpen het zelf meten van hun stollingswaarde op een goede manier te blijven doen. Het spreekuur in locatie Centrum komt hiermee te vervalen.