Pubquiz bij Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Cultureel Café Geldermalsen houdt komende vrijdagavond, 22 september, weer een pubquiz. Locatie is als altijd Schenkerij De Beurs aan het Marktplein 16 in Geldermalsen. De quiz start stipt om 20.00 uur. Entree is gratis.

Cultureel Café Geldermalsen organiseert weer een gezellige vrijdagavond met een zelfgemaakte, inmiddels beruchte, pubquiz. Het is een brede quiz die een groot beroep doet op de algemene kennis van de deelnemers. Er zijn onder andere vragen in de gebruikelijke categorieën als muziek en televisie en film, maar ook biologie, taal en geografie komen aan de orde. De opzet van de pubquiz is dat er vooraf of ter plekke teams gevormd worden. De maximale teamgrootte is 8 personen. Het is handig om in het team deelnemers van verschillende leeftijden op te nemen. De prijs van deze avond is ook aantrekkelijk: het winnende team krijgt de drankrekening cadeau, met een maximum van 100 euro. Bovendien is er een fraaie wisseltrofee.

De pubquiz start om 20.00 uur. Deelnemers worden verzocht op tijd aanwezig te zijn, want tussentijds instromen is niet mogelijk. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over de activiteiten van Cultureel Café Geldermalsen is te vinden op www.cultureelcafegeldermalsen.nl