• Marcella Geeroms Oh My Lucky Sta

Pubquiz, dansavond en wereldmuziekmiddag bij Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Komend weekend houdt Cultureel Café Geldermalsen maar liefst drie activiteiten. Op vrijdagavond 18 maart is de bekende pubquiz, op zaterdagavond 19 maart speelt Double5 feestelijke en dansbare hits en op zondagmiddag 20 maart komen tijdens de wereldmuziekmiddag the Barnstompers naar Geldermalsen. Dit alles vindt plaats in Le Mélangeur aan het Marktplein 16 in Geldermalsen. Entree is gratis.

Pubquiz

Op vrijdagavond 18 maart houdt Cultureel Café Geldermalsen weer een pubquiz. Dit keer is het een brede quiz die een groot beroep doet op de algemene kennis van de deelnemers. Er komen vragen over allerlei onderwerpen aan de orde, zoals sport, muziek, film en tv en cultuur. De opzet van de pubquiz is dat er vooraf of ter plekke teams gevormd worden. De maximale teamgrootte is 8 personen. De prijs van deze avond is ook aantrekkelijk: het winnende team krijgt de drankrekening betaald, met een maximum van 100 euro. Bovendien is er een prachtige trofee. De pubquiz start om 20.00 uur. Deelnemers worden verzocht op tijd aanwezig te zijn, want tussentijds instromen is niet mogelijk. Deelname aan de quiz is gratis.

Dansen bij Double5

Op zaterdagavond 19 maart kan er in Le Mélangeur gedanst worden bij Double5. Double5 doet haar naam eer aan en betreedt het podium met maar liefst 10 muzikanten. Hun repertoire bestaat uit swingende covers en loopt van Donna Summer via Tina Turner en Joss Stone naar Anouk en van Marco Borsato, De Dijk en James Morrison naar bekende klassiekers van The Doobie Brothers, Toto, Fleetwood Mac, Shocking Blue, Kiki Dee en Stevie Wonder. Deze band is ontstaan uit een groep ervaren muzikanten die in 2007 weer na lange tijd het podium beklommen. Een van de zangers is Edwin Loeff, ook bekend als lid van de gemeenteraad van Geldermalsen. Double5 biedt de garantie op een gezellige avond met veel dansplezier. Het optreden start op zaterdagavond 19 maart om 21.00 uur. Entree is gratis, in de pauze wordt met de hoed rondgegaan, zodat iedereen een bijdrage kan leveren.

Wereldmuziekmiddag met The Barnstompers

De authentieke muziek van The Barnstompers is gericht op de traditionele Amerikaanse country-boogie, western-swing en rockabilly van eind jaren veertig, begin jaren vijftig. Deze veelzijdige band geniet bekendheid in binnen- en buitenland. Optredens in veel Europese landen en meerdere succesvolle tours in Californië, Texas en Las Vegas getuigen ervan dat zij niet alleen in Nederland een veelgevraagde en geziene muzikanten zijn. Ze hebben meerdere cd's gemaakt en diverse prijzen gewonnen. The Barnstompers hebben meerdere malen in Europa getourd met bekende Amerikaanse artiesten uit de jaren vijftig, zoals Sid King & brother Billy en Rock-a-billy legendes Sonny Fisher en Lew Williams. De band bestaat uit: Kees Stiger (ook wel bekend als KC Byrd), leadgitaar en zang; Marco Groeneveld, drums; Jeroen Haagedoorn (ook wel Larry Tulip), Contrabas en zang; Jaap Slijk, Slaggitaar en bijzang. Zij spelen op de wereldmuziekmiddag van Cultureel Café Geldermalsen op zondag 20 maart vanaf 14.00 uur. Entree is gratis, in de pauze wordt met de hoed rondgegaan, zodat iedereen een bijdrage kan leveren.

Kijk voor meer informatie en het programma van Cultureel Café Geldermalsen op: www.cultureelcafegeldermalsen.nl