• Erik van Dijk

Rabobank plaatst pinautomaat in Beesd

BEESD Rabobank West Betuwe heeft vanaf heden weer een pinautomaat in Beesd. Vanaf maart 2018 was de Rabobank op zoek naar een geschikte locatie om geld te pinnen. De gezamenlijke Perk bedrijven, beter bekend van de Landbouwmachines, tuin- en parkmachines, WBEverhuur en inmiddels ook de 1001FarmToys speelgoedwinkel heeft de Rabobank bereid gevonden om de pinautomaat te plaatsen.

Bij familiebedrijf van der Perk staat service en het helpen van klanten centraal. ,,De pinautomaat kun je ook zien als service en het bedienen van een lokale functie", vertelt Henk van der Perk. ,,Wij vonden het jammer dat de pinautomaat uit Beesd zou verdwijnen, na het lezen van de verschillende oproepen van de Rabobank om in Beesd een pinautomaat te plaatsen hebben wij ruimte in onze showroom beschikbaar gesteld. We hebben een aantal beveiligingsmaatregelen moeten nemen en is er een aanpassing gemaakt zodat je ook met een rollator en scootmobiel naar binnen kan rijden. Wij denken dat er een win-win situatie kan ontstaan voor de met deze extra geldopname service. De winkeliers moeten steeds meer hun best doen om klanten naar hun winkel te trekken, met deze Rabobank pinautomaat hebben wij het vermoeden extra nieuwe klanten naar onze winkel te trekken."

Bij van der Perk is er voldoende gratis parkeerruimte voor de deur, er kan binnen worden gepind tijdens de openingstijden op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8.00 t/m 17.30 uur en zaterdag van 8.00 t/m 16.00 uur. Locatie is Parkweg 95 Beesd.