• Tiel, 09 april 2015
    Rabobank verlengt contract Fruitcorso.
    Rabobank West Betuwe heeft het sponsorcontract met Stichting 4-Stromenland met drie jaar verlengd. De bank sponsort niet alleen een aanzienlijk bedrag als goldpartner, maar ondersteunt tevens het kindercorso. Daarnaast zet de Rabobank samen met Fruitmasters een traditie voort door alle vrijwilligers van de corsoclubs een t-shirt te geven.
    Martin Hommersom, commissielid Inkomsten van de Stichting, is enorm blij met de steun: ”Dit is voor ons heel belangrijk. De Rabobank is een sponsor van het eerste uur en niet meer weg te denken voor onze Stichting. De combinatie Rabobank en Fruitcorso komt niet uit de lucht vallen”, zegt Hommersom.
    Rob Steenhorst, directeur Bedrijven Rabobank West Betuwe geeft aan dat het Fruitcorso heel goed past bij de basisgedachte van de Rabobank. “De Rabobank gelooft in de kracht van het collectief. Wij vinden het belangrijk om activiteiten vanuit de gemeenschap te stimuleren om zo de regio te versterken. Daarom dragen wij als

    Foto Jan Bouwhuis

Rabobank verlengt contract Fruitcorso

TIEL Rabobank West Betuwe heeft het sponsorcontract met Stichting 4-Stromenland met drie jaar verlengd. De bank sponsort niet alleen een aanzienlijk bedrag als goldpartner, maar ondersteunt tevens het kindercorso. Daarnaast zet de Rabobank samen met Fruitmasters een traditie voort door alle vrijwilligers van de corsoclubs een T-shirt te geven.

Martin Hommersom, commissielid Inkomsten van de Stichting, is enorm blij met de steun: ,,Dit is voor ons heel belangrijk. De Rabobank is een sponsor van het eerste uur en niet meer weg te denken voor onze Stichting. De combinatie Rabobank en Fruitcorso komt niet uit de lucht vallen", zegt Hommersom.

Rob Steenhorst, directeur Bedrijven Rabobank West Betuwe geeft aan dat het Fruitcorso heel goed past bij de basisgedachte van de Rabobank. ,,De Rabobank gelooft in de kracht van het collectief. Wij vinden het belangrijk om activiteiten vanuit de gemeenschap te stimuleren om zo de regio te versterken. Daarom dragen wij als bank het Fruitcorso een warm hart toe."

Foto: Directeur bedrijven van Rabobank West Betuwe Rob Steenhorst (links) en Martin Hommersom namens 4-Stromenland ondertekenen het sponsorcontract. l