Recordaantal klussen NLdoet in Neerijnen

NEERIJNEN Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer zo ver. Dan steekt heel Nederland de handen uit de mouwen tijdens de elfde editie van NLdoet. Ook in gemeente Neerijnen zijn veel handen nodig. Er zijn 17 klussen aangemeld bij 16 verschillende organisaties waar ruim 200 vrijwilligers voor zijn. Al ruim 110 vrijwilligers hebben zich aangemeld, nog ruim 80 vrijwilligers zijn nodig.

Een greep uit de mogelijkheden: In Neerijnen gaat AGO sport in Ophemert de gymzaal een goede opknapbeurt geven, in Opijnen gaat de dorpstafel speeltuin Richtershof opknappen en in Varik gaat Dorpshuis Toevershof aan de slag met het aantrekkelijk maken van de entree om een paar voorbeelden te noemen. Een leuke klus uitzoeken kan op www.nldoet.nl of neem contact op consulent vrijwilligerswerk van Welzijn Neerijnen 0418-652371.

Nog nooit eerder waren in dit stadium al zo veel klussen aangemeld. Het Oranje Fonds roept iedereen op om zich op deze dagen in te zetten. Tijdens NLdoet slagen organisaties er in samen met vrijwilligers bergen werk te verzetten. En dat is niet alleen leuk om te doen, maar organisaties hebben er ook daarna nog maandenlang plezier van.

Foto: NLdoet 2015 speeltuin 't Kinderkempke in Haaften

NLdoet 2015 dorpstafel Opijnen ruimt zwerfafval op