Reuring! Bandnight in Haaften

HAAFTEN 'Stick 'Em Up Meets Hello George' is een evenement van Reuring! het podium van Haaften. Op zaterdag 17 maart vindt een optreden plaats in de Burcht van Haaften met deze twee rockbands.

Stick Em Up een Rockband uit omgeving Herwijnen is ontstaan uit goede vrienden die hun passie voor muziek delen. S.E.U. speelt de hoogtepunten uit de top 1000 vooral de stevige nummers. Deze worden met veel power en passie ten gehore gebracht. Met strakke drumstijl van Jannes Jolink en de stuwende Bass van Stanley Sanders vormen de basis welke wordt aangevuld met Gerrie den Hartog op slaggitaar en Bert (Brutus) van der Velde voor het (gitaarsolo)geweld. De rauwe stem van Henkie Smid maakt het geheel letterlijk af.

De avond wordt vervolmaakt met Hello George, een rock/blues band uit omgeving Eindhoven. De band draait alweer een tijdje mee en bestaat uit Fons Kremers (zang), Ed Grüter (gitaar), Arie Kiep (bas) en Gerrit 'Harre' van Willigen (drums). Vier enthousiaste muzikanten met jarenlange band en podiumervaring. Hello George speelt een mengeling van oude en moderne klassiekers uit Rock- en Blues scene zoals daar zijn The Rolling Stones, Stevie Ray Vaughn, Gary Moore of Herman Brood.

Burcht van Haeften, zaterdag 17 maart, zaal open om 21.00 uur. Entree €5‚-.