• Merel Gilhuis (links) met Miss Rhenoy 2016 Hannah van Iterson

    Marinus de Keijzer
  • Stichting Wielerronde Rhenoy
  • Marinus de Keijzer
  • Marinus de Keijzer

Rhenoy heeft weer een Miss

RHENOY Tijdens de 23stee Veldtoertocht, zondag in Rhenoy, is de nieuwe Miss Rhenoy voorgesteld aan het publiek. Miss Rhenoy 2017 is, de in Rhenoy geboren en getogen, Merel Gilhuis.

Ze kwam in een BMW van Willem Cornelissen voorgereden bij de Betuwepoort, waar ze ontvangen werd door Klaas van Leeuwen, de voorzitter van de Stichting Wielerronde Rhenoy. Als een echte celebrity werd Merel opgewacht door een legertje fotografen en Miss Rhenoy 2016, Hannah van Iterson. Hierbij werd de titel Miss Rhenoy door Hannah overgedragen aan Merel. Met een sjerp van Miss Rhenoy 2017, felicitaties en kussen van de voorzitter werd dit bezegeld.

Merel is 17 jaar en zit in het laatste jaar van de havo. Na het behalen van haar diploma wil ze Leasure Management in Breda of Social Work in Utrecht/Den Bosch gaan studeren. Merels hobby's zijn kickboxen, uitgaan en 'lekker chillen'.

Ze is altijd actief en werkt ze onder meer in het weekend bij een supermarkt in Leerdam. Daarnaast helpt ze al jarenlang mee als vrijwilligster bij de Wielerronde/Toertocht en de Veldtoertocht. Merel vindt het bijzonder leuk en een eer om Miss Rhenoy te zijn. Ze zal nog een beetje moeten wennen aan het presenteren en optreden voor een publiek maar ziet uit naar de Feestweek van Rhenoy eind mei waar ze als Miss Rhenoy 2017 acte de présence zal moeten geven bij onder meer de Toertocht en de Playbackshow. Met haar aanstekelijke lach zal het geen probleem moeten zijn het publiek voor zich te winnen.