ROC Rivor in top-5 beste ROC's van Nederland

GELDERMALSEN In de Keuzegids voor MBO-studies van 2016 staat ROC Rivor landelijk op de vijfde plaats, waarmee het één positie opschuift op ten opzichte van 2015. Over alle studies gemeten wordt ROC Rivor beoordeeld met 67,5 punten en behoudt hiermee haar score. De Keuzegids MBO Studies 2016 vergelijkt en beoordeelt alle mbo-opleidingen.

In 2015 behaalde ROC Rivor ook een totaalscore van 67,5 en in 2014 een totaalscore van 64,5 punt. Landelijk gezien komt ROC Rivor op de vijfde plaats.

Met een totaalscore van 95 punten behoort de opleiding Media tot de top van de Mbo-opleidingen in Nederland. Ook de opleiding Financiën behoort tot de top van Nederland. Aan deze opleidingen is daarom de kwalificatie 'topopleiding' toegekend.

Ook enkele andere opleidingen scoren goed. Administratief en secretariaat scoort landelijk een 5e positie met een totaalscore van 75. ICT beheer en ontwikkeling scoort landelijk een 8ste positie met 73 punten, Maatschappelijk werk een 2e positie en Verzorging scoort landelijk een 5e positie.

ROC Rivor is hét opleidingscentrum in Rivierenland. Met stages en projecten binnen bedrijven en instellingen vult zij de praktische kanten van het beroepsonderwijs in. Deze prachtige onderwijsresultaten zijn daarom mede te danken aan de constructieve samenwerking met ondernemers, instellingen en lokale overheid in de regio Rivierenland.