• Safira

Safira ondersteunt goede initiatieven in de Betuwe

GELDERMALSEN Ter ere van het nieuwe jaar, goede voornemens, saamhorigheid en een mooiere Betuwe, geeft Safira een website weg aan een vereniging of stichting met hardwerkende vrijwilligers. Deze stille krachten, die vaak als vanzelfsprekend worden gezien, verdienen erkenning en hulp zodat zij anderen nog beter van dienst kunnen zijn.

Safira heeft een zwak voor goede initiatieven in de Betuwe en zij dragen hier graag een steentje aan bij. ,,Dit doen wij door iets waar wij goed in zijn: wij geven een website weg aan een groep hardwerkende vrijwilligers die zich inzet voor een mooiere, socialere, sportievere of duurzamere Betuwe. Afgelopen jaar hebben we 'De vrienden van 's Heeren Loo Rivierenland' in het zonnetje gezet. Voor deze stichting met haar mooie maatschappelijke missie en de vele hardwerkende vrijwilligers hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Ook in 2018 ondersteunen we graag weer een mooi initiatief met een nieuwe website."

Wie een stichting of vereniging kent, die zich inzet voor een mooiere, socialere, sportievere of duurzamere Betuwe en wat online hulp kan gebruiken, kan nu worden aangemeld.. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 februari via iris@safira.nl.