SamenWel! zet activiteiten Rivierenland op een rij

GELDERMALSEN SamenWel! is een platform over gezond leven. Op de website www.samenwel.nl staan filmpjes over activiteiten, overal in Rivierenland. Alle activiteiten zijn voor volwassenen en iedereen kan er meteen aan meedoen.

SamenWel! zet alle activiteiten in Rivierenland op het gebied van samen eten, bewegen en ontspannen op een rij. Activiteiten van dorpshuizen, welzijnsorganisaties, sportgroepen, zorgcentra en ook van vrijwilligers. Bijna 200 activiteiten van bijna 100 organisaties zijn verzameld op www.samenwel.nl.

Het platform SamenWel! heeft een website www.samenwel.nl en een Facebookpagina: www.facebook.com/samenwel. De filmpjes van SamenWel! zijn ook te zien op beeldschermen in de hele regio. Bijvoorbeeld in de wachtkamer van het ziekenhuis of de huisarts. De website is eenvoudig en duidelijk, zodat iedereen de informatie kan opzoeken en begrijpen. Nieuw is de getekende animatiefilm, die uitlegt hoe SamenWel! werkt. De animatie staat ook op de site.

Op de site staan allerlei activiteiten. Soms zijn ze lastig om alleen te doen, maar zijn ze samen wel leuk. Veel activiteiten zijn gratis. Soms kosten ze een klein bedrag.

Organisaties en particulieren kunnen niet-commerciële activiteiten aanmelden via de website. De activiteiten moeten passen binnen de thema's eten, bewegen of ontspannen. SamenWel! is gemaakt door Bibliotheek Rivierenland, GGD Gelderland-Zuid en Ziekenhuis Rivierenland.