• Wittenbergzorg
  • Wittenbergzorg

Senior en actief aan de slag bij Steunpunt Waardenburg

WAARDENBURG Wittenbergzorg houdt vanaf mei in het steunpunt aan De Vergt 4 in Waardenburg nieuwe activiteiten. Twee keer per maand kunnen senioren uit Waardenburg en omgeving hier terecht voor een gezellige ochtend of middag rondom een specifiek onderwerp.

Elke maand staat een ander thema centraal. Ze gaan met elkaar in gesprek, frissen kennis op, leren iets nieuws en gaan actief aan de slag. In juni is het thema 'Aanziet de vogels'. De senioren zijn dan bezig met de natuur, beluisteren vogelgeluiden en vouwen origami-vogels. In juli is het thema 'Toerist in eigen land' en staat de Biesbosch een middag centraal. In augustus hebben ze het over 'Tuinschatten' en verdiepen ze zich in de groentetuin van vroeger en nu. Herkenbare onderwerpen voor zowel mannen als vrouwen.

De activiteiten van Steunpunt Waardenburg zijn niet alleen voor ouderen, ook mantelzorgers zijn welkom. Bovendien kan een oudere samen met zijn of haar partner/mantelzorger naar een activiteit komen. Senioren die geen vervoer hebben, kunnen dit tot één week van tevoren regelen via Wittenbergzorg.

Kijk voor alle activiteiten op www.wittenbergzorg.nl/agenda of op het raam van het steunpunt.