• Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker

Sfeervolle, drukke opening SamenLoop voor Hoop Geldermalsen

GELDERMALSEN Vrijdagavond 13 april opende burgemeester Staatsen de Samenloop voor Hoop. SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek in estafettevorm als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Dit evenement wordt voor de 4e keer gehouden in Geldermalsen en voor de 2e keer in het Lingepark.

Er was veel publiek op de been op deze vrijdag. De organisatie had dan ook flink uitgepakt met veel kramen en muziek. Ook was er veel sport, georganiseerd door SFG uit Geldermalsen. Als klapstuk was er een optreden van de landelijk bekende Tielse zanger Frans Duijts. Uiteraard was er ook tijd voor bezinning en verstilling, tijdens de altijd indrukwekkende en emotionele kaarsenceremonie.

Zaterdagmorgen ging de Loop - na een koude nacht - verder en deze wordt om 19.00 uur beëindigd. Dan wordt het opgehaalde bedrag bekend voor het goede doel: het KWF.

FOTOWEDSTRIJD Nieuw bij deze vierde editie van de SamenLoop voor Hoop in Geldermalsen is een fotowedstrijd. Met de beste foto's die tijdens dit evenement gemaakt worden, zijn mooie prijzen te verdienen.

Nieuwsblad Geldermalsen.nl heeft een mediapartnerschap afgesloten met de organisatie van Samenloop voor Hoop Geldermalsen. Onderdeel daarvan is de fotowedstrijd. Beide partijen zijn op zoek naar de mooiste fotos van de Samenloop voor Hoop. ,,Wij roepen deelnemers, toeschouwers en andere betrokkenen op om een foto te maken van hun beleving van de Samenloop, zegt Ron Vermeulen van de Samenloop voor Hoop.

De foto's kunnen tot woensdag 18 april geüpload worden via www.nieuwsbladgeldermalsen.nl. Een jury nomineert vervolgens de drie mooiste foto's.

Van 25 april tot en met 2 mei kan iedereen op www.nieuwsbladgeldermalsen.nl stemmen op de fraaiste afbeelding. De makers van de drie mooiste foto's worden beloond met mooie prijzen van lokale ondernemers.