• Louisa de Keizer

Sinterklaasfeest in Geldermalsen

GELDERMALSEN Op zaterdagmiddag 5 december vieren de kinderen uit Geldermalsen de verjaardag van Sinterklaas met een spetterend feest in grandcafé Le Mélangeur aan het Marktplein. Het feest begint om 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Voor de kinderen zijn er appeltjes van oranje, limonade en pepernoten. De entree is gratis.

De middag staat bol van de activiteiten. Iedereen mag komen luisteren naar mooie Sinterklaasverhalen, verteld door Marjolein Burgers van Het Vertelatelier. Het Sinterklaasorkest onder leiding van Roelof Krijgsman, muziekdocent bij Kruis-11, maakt muziek. Het gelegenheidsorkest van kinderen heeft speciaal voor de verjaardag van Sinterklaas oude en nieuwe Sinterklaasliedjes ingestudeerd. Alle kinderen mogen meezingen of ook gewoon luisteren als ze dat willen. Voor de kleine kinderen die ook muziek willen maken is er een kindercarillon waarmee ze mee kunnen doen. En natuurlijk is

Sinterklaas zelf ook aanwezig met zijn Pieten. Kinderen mogen ook hun verlanglijstje voor pakjesavond inleveren of gewoon feliciteren met zijn verjaardag.