Sinterklaasverrassing voor Voedselbank

GELDERMALSEN Terwijl Sint en zijn Pieten alweer teruggekeerd waren naar Spanje, hadden zij nog een verrassing achtergelaten voor gezinnen uit Geldermalsen die gebruik maken van de Voedselbank.

Sint en Piet Geldermalsen is een grote groep vrijwilligers onder leiding van Jeroen en Manuela Nout, Bert Smits van Ewijk, Arwin Zondag en Patricia van Varik. Zij zetten zich niet alleen in om kinderen een leuk Sinterklaasfeest te geven. Het geld dat zij ophalen met het bezoeken van particulieren, verenigingen en bedrijven gebruiken zij voor een goed doel.

Afgelopen december gebruikten zij het geld om voor een gereduceerd tarief tegoedbonnen en lekkernijen in te slaan bij Le Melangeur, groentenspecialist Kees Hakkert, Interieurverzorging Van Veldhoven, Slagerij Hol, Slagerij van der Burg, De Jager sport en speelgoed, Het Kaashuis, Visspeciaalzaak Vis & Zoer, Massagepraktijk Blossom, GTC handelsonderneming en Albert Heijn Maximaplein. Hiervan werden kerstpakketten gemaakt die werden aangeboden aan de Stichting Voedselbank steunpunt Tiel, speciaal bestemd voor gezinnen uit Geldermalen.

VERRASSING De plannen voor het Sinterklaasfeest van 2016 zijn al weer in de maak. Dan willen de vrijwilligers van Sint en Piet Geldermalsen het geld dat zij ophalen gebruiken om een leuke verrassing te organiseren voor de bewoners van het verzorgingstehuis in Geldermalsen.

De vrijwilligers kwamen afgelopen sinterklaasfeest bij meer dan 80 gezinnen en bedrijven op bezoek. Hun voorbereidingen troffen zij in een ruimte die beschikbaar werd gesteld door Profile car&tyre service Nout in Geldermalsen. Meer over deze groep enthousiaste vrijwilligers Op de facebookpagina Sint en Piet Geldermalsen.

Op de foto Lizzy Zondag, dochter van twee van de initiatiefnemers van Sint en Piet Geldermalsen, overhandigt de kerstpakketten aan een vertegenwoordiger van de Voedselbank.