• In Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald deel 2

    Filmdepot

Sociaal drama en fantasy bij LingeFilm

Bij LingeFilm draait op vrijdag 8 en op woensdag 13 maart Leave no Trace. De indrukwekkende film gaat over een oorlogsveteraan die niet meer kan of wil functioneren in de normale maatschappij. Op zaterdag 9 en op zondag 10 maart maakt LingeFilm ruimte voor Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald deel 2 met Johnny Depp en geschreven door J.K. Rowling.

In Leave no Trace probeert weduwnaar Will samen met zijn dochter Tom een bestaan op te bouwen in een groot natuurpark in de Verenigde Staten. Ze worden ontdekt en door de autoriteiten in een normaal huis geplaatst. Tom went langzamerhand aan de nieuwe situatie, maar Will niet. Met Thomasin McKenzie en Ben Foster. "Leave no Trace onthult alleen het hoognodige." De Volkskrant

In Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald, deel 2 is Newt Scamander (Eddie Redmayne) weer van de partij. En er is nu ook een belangrijke rol wegggelegd voor Grindelwald (Johnny Depp). Niet alleen de Harry Potter fans, maar ook fans van Fantastic Beasts kunnen bij deze film hun hart ophalen. Uit deze film wordt ook duidelijk dat er nog heel veel moois gaat komen in de volgende delen.

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondagavond 20.00 uur en woensdagavond 20.00 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50.

KIDS-FILMS: aanvang zondag- en woensdagmiddag 14.30 uur. Entree € 6,50 / LingeFilm FanPas € 4,00. E-tickets via www.lingefilm.nl.