St. CPOB overhandigt cheque aan kleding- en speelgoedbank Klesteo

TIEL Heb Huibers, bestuursvoorzitter van de St. CPOB, heeft donderdag 5 maart een cheque ter waarde van €2.500,- overhandigd aan Magreet Blok, secretaris van het bestuur van kleding- en speelgoedbank Klesteo in Tiel.

Het bedrag is het resultaat van een 'kerstpakkettenactie' van de St. CPOB, een onderwijsorganisatie met zeventien basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs in de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen, Neerijnen Tiel en Zaltbommel. De organisatie reserveerde een percentage van het kerstpakkettenbudget voor een door de medewerkers aan te dragen goed doel. Alle medewerkers werden uitgenodigd suggesties te doen en er werden verschillende goede doelen aangedragen.

Uit de nominaties werd uiteindelijk Klesteo gekozen. Deze stichting, die vanuit de opdracht van naastenliefde alle mensen wil helpen die aantoonbaar (tijdelijk) niet meer financieel in staat zijn om kleding, schoenen of speelgoed te kopen, is geheel afhankelijk van donaties. De gift van st. CPOB was dan ook meer dan welkom.