Steun Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Cultureel Café Geldermalsen organiseert al ruim vier jaar gratis toegankelijke activiteiten in Le Mélangeur, in het centrum van Geldermalsen. Vrijwel elke vrijdag, en eens in de maand op zondagmiddag, is hier een gratis toegankelijke culturele activiteit. De nadruk ligt op muziek, van sprankelende coverbands en lokale harmonieën en koren tot experimentele jazz. Maar er is ook aandacht voor theater, cabaret, literatuur, geschiedenis en beeldende kunst. Verder wordt elke maand de radiotalkshow van RTV Betuwe live opgenomen, is er professionele wereldmuziek op de zondagmiddag en wordt regelmatig de inmiddels beruchte pubquiz georganiseerd. Cultureel Café Geldermalsen organiseert jaarlijks zo'n vijftig activiteiten met in totaal ongeveer vijfduizend bezoekers.

De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers en krijgt bescheiden financiële steun van de gemeente en van diverse fondsen en bedrijven. De entree is altijd gratis, waarmee een breed publiek wordt bereikt en laagdrempeligheid is verzekerd. Om een goed en professioneel aanbod onder deze voorwaarden te kunnen garanderen, zoekt de stichting naar extra financiële middelen via publieksparticipatie.

Cultureel Café Geldermalsen kan op verschillende manieren worden gesteund. Particulieren kunnen voor 25 euro per jaar Vriend van Cultureel Café Geldermalsen worden. Voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden voor sponsorpakketten, van 50 tot 250 euro. Hierbij zijn verschillende tegenprestaties mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.cultureelcafegeldermalsen.nl onder het kopje Vrienden.