• Hans Baars
  • Hans Baars
  • Hans Baars
  • Hans Baars
  • Hans Baars
  • Hans Baars

Stroomhuis Neerijnen zoekt nieuwe voorzitter

NEERIJNEN Stichting Stroomhuis Neerijnen, het centrum voor kunst, cultuur en landschap van het rivierenland, is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Belangstellenden voor deze vrijwilligersfunctie (m/v) kunnen zich bij Stroomhuis Neerijnen melden.

 

Dit heeft Stichting Stroomhuis Neerijnen bekendgemaakt. Ook zijn tips welkom over mogelijk capabele kandidaten die deze vorm van vrijwilligerswerk ambiëren. Stroomhuis ziet graag dat de beoogde nieuwe voorzitter over bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring beschikt, hart heeft voor kunst en cultuur, zich wil inzetten voor samenwerken met andere vrijwilligers, en dit ook zelf als vrije tijdsbesteding nuttig en leuk vindt.

 

Het bestuur van deze geheel uit vrijwilligers bestaande onafhankelijke culturele stichting die activiteiten organiseert op het gebied van kunst, cultuur en landschap van het rivierengebied, telde tot voor kort zes leden. Deze vacature is ontstaan door verhuizing van de huidige voorzitter.

 

Belangstellenden kunnen nader contact opnemen met de bestuursleden. Het liefst via het e-mailadres info@stroomhuisneerijnen.nl. Dit zo mogelijk uiterlijk zaterdag 15 september. Op de website van Stroomhuis staat een complete profielschets: stroomhuisneerijnen.nl/over-ons. Bezoekadres Stroomhuis is: Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen. Postadres: p/a Kloppenhofstraat 6, 4175 CK Haaften.