Struintocht langs de Waal bij Waardenburg en Neerijnen

NEERIJNEN Op dinsdagavond 8 augustus houdt Stroomhuis Neerijnen een wandeling bij de Waal op Landgoed Waardenburg en Neerijnen.

Ook 's avonds is het prachtig in het landgoed Waardenburg en Neerijnen. Door het strijklicht ziet het landschap er anders uit dan midden op de dag. De zomeravondwandeling gaat, net als die van een maand geleden, door het bos en door de uiterwaarden langs de Waal. Maar hij zal toch niet hetzelfde zijn, want de natuur verandert steeds. De vogels beginnen zich al te verzamelen voor de trek, er staan volop paddenstoelen in het bos en je kunt tijdens de wandeling zomaar een ree tegen het lijf lopen. De reeën zijn in de bronsttijd en daardoor heel wat minder op hun hoede.

De wandeling wordt begeleid door twee ervaren natuurgidsen, die het landgoed op hun duimpje kennen. Zij geven informatie over het landgoed en wat er te zien is in het landschap en de natuur. De wandeling duurt ruim twee uur.

Aanvang: 19.00 uur. Deelname: € 5,00. Reserveren is niet nodig. Vertrek vanaf parkeerplaats Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen.