• Ab Donker
  • Joke van Vrouwerff
  • Joke van Vrouwerff

Sweet Blossom Orchestra terrasconcert Hemelvaartsdag

TRICHT Op het terras achter 't Koetshuis aan de Kerkstraat in Tricht speet op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, het Sweet Blossom Orchestra onder leiding van Sylvie de Lyon van 15.00 tot 17.00 uur gezellige swingende muziek.

Sweet Blossom Orchestra is een bigband met muzikanten uit Geldermalsen en omstreken. De band speelt voornamelijk swingmuziek uit de veertiger en vijftiger jaren. Denk bijvoorbeeld aan muziek van Glenn Miller, Count Basie en Duke Ellington. Maar ook voor uitstapjes richting andere muziekstijlen schrikt de band niet terug. Vanaf de oprichting in 1991 tot de zomer van 2016 stond de band onder de bezielende leiding van Teunis de Wit. Sinds september 2016 is de muzikale leiding in handen van Sylvie de Lyon. In 2003 won de band de Cultuurprijs van de gemeente Geldermalsen.

Een swingende band met enthousiaste muzikanten. Meestal treedt de band op met zangeres Mirjam Dragstra. Voor meer informatie en/of boekingen neem contact op met Joke van Vrouwerff, 06 20 548482. Info: www.sweetblossom.nl of www.facebook.com/sweetblossomorchestra