• Just M

Swingend dansfeest in Schenkerij de Beurs met Just-M!

METEREN Net als voorgaande jaren geeft Just-M! van muziekvereniging Meteren een spetterend optreden voor het cultureel café Geldermalsen in Schenkerij de Beurs op Marktplein 16 in Geldermalsen.

Schenkerij de Beurs is deze avond omgetoverd tot een feestzaal met dansvloer en gezellige zitjes. Het dansfeest start vrijdagavond 19 mei om 20.00 uur, maar uiteraard is men - in afwachting van deze gezellige avond - al eerder welkom om te genieten van een drankje.

De muzikanten en vocalisten van Just-M! zullen o.l.v. Aart Versluis de avond vullen met covers uit de Top2000. De avond wordt dan ook een feest der herkenning met hits om op te dansen en te swingen.

Just-M! is het hoofdorkest van de muziekvereniging uit Meteren, bestaande uit koperblazers, elektrische gitaren, een saxofoonsectie , zangers en zangeressen. Het repertoire van dit orkest is zeer divers. De muziek wordt gearrangeerd en gedirigeerd door Aart Versluis en loopt uiteen van medleys met Rock & Roll en vele bekende Top2000 nummers.

Just-M! Staat als 25-koppige coverband garant voor een swingende avond (dans)plezier. Plezier in het maken van muziek en dit muzikale enthousiasme overbrengen op de bezoekers staan voorop. Kom voor deze gezellige avond naar Schenkerij de Beurs op de markt in Geldermalsen, de toegang is gratis.

Meer informatie via www.muziekverenigingmeteren.nl , Facebook/MuziekverenigingMeteren of www.cultureelcafegeldermalsen.nl.