• Ab Donker

Swingend het nieuwe jaar in met Sweet Blossom Orchestra

METEREN Zondagmiddag 14 januari kunnen belangstellenden onder het genot van een drankje en een hapje genieten van de swingende muziek van bigband Sweet Blossom Orchestra. Special Guest Start tijdens deze jazzmiddag is zangeres Rehana Begum. Deze Betuwse jazz-zangeres timmert flink aan de weg door het hele land met haar eigen jazzy combo's.

Voor deze gelegenheid wordt het dorpshuis in Meteren omgetoverd tot een swingende jazz-club. Leuke bijkomstigheid: Arnold de Kaasboer verzorgt deze middag heerlijke kaasplankjes. Proef daarbij de heerlijke wijnen van Van Houten Wijnen, plus de muziek van de bigband, en het feest is compleet.

Sweet Blossom Orchestra onder leiding van Sylvie de Lyon is een bigband met muzikanten uit Geldermalsen en Omstreken. De band speelt voornamelijk swing uit de veertiger en vijftiger jaren. Denk bijvoorbeeld aan muziek van Glenn Miller, Count Basie en Duke Ellington. Maar ook voor uitstapjes richting andere muziekstijlen schrift de band niet terug.

Dorpshuis Meteren, Achtersteweg 17, Meteren. Zaal open om 14.00 uur, de muziek start om 14.30 uur. Iedereen welkom, gratis toegang (consumpties en hapjes voor eigen rekening)

Vanaf minimaal 6 personen kan een tafel worden gereserveerd via Joke van Vrouwerff: 06 20 548482 of Dico Grandia: 06 46310390.

Info: www.sweetblossom.nl, www.facebook.com/sweetblossomorchestra