• Vince Vega

  • Vince Vega

  • Vince Vega

  • Vince Vega

    Le Melangeur
  • Vince Vega

Swingende coverband Vince Vega start najaarsseizoen Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Vrijdagavond 2 september start het najaarsseizoen van Cultureel Café Geldermalsen. De swingende coverband Vince Vega, inmiddels een goede bekende van het Cultureel Café, zal vanaf 20.00 uur zeer gevarieerde popnummers ten gehore brengen. De locatie is als altijd Le Mélangeur aan het Marktplein 16 in Geldermalsen. Bij mooi weer spelen ze buiten op het terras. Entree is gratis.

Vince Vega is een eigenzinnige Betuwse band met een eigen kijk op het coveren van populaire, maar vooral ook de minder voor de hand liggende nummers. De vier muzikanten, afkomstig uit verschillende muziekstijlen en diverse bandjes, hebben elkaar in 2006 gevonden in Culemborg. Sindsdien spelen ze elke maandagavond alles wat ze zelf leuk vinden en geven daar een eigen draai aan. Hierdoor hebben ze een zeer gevarieerde speellijst; met alternatieve pop zoals David Bowie, Amy Winehouse, Joe Jackson en U2; stevige nummers van de Cult, Kings of Leon en Republica maar ook ouderwetse disco zoals KC & the Sunshine Band, The Tramps en Rick James en dansnummers van Deee-lite, Daft Punk, Jamiroquai en Mando Diao. Er kan dus vrijdagavond lekker gedanst worden in Le Mélangeur. De speellijst wisselt voortdurend van samenstelling, aangezien er veel plezier zit in nieuwe nummers 'eigen maken'. Vince Vega bestaat uit: Lous van der Stempel, zang; Joost Prosman, gitaar/zang; Vincent Verdouw,bas; en Gert Komduur, drums. In november vieren ze hun 10-jarig bestaan, in ongewijzigde samenstelling.

Voor meer informatie over de band, kijk op Facebook: www.facebook.com/vincevegaband

Najaarsprogramma Cultureel Café

In september, oktober, november en december zijn er weer veel vrijdagavonden en zondagmiddagen vol cultuur. Veel muziek, maar ook de maandelijkse radiotalkshow, een historische avond, de beruchte pubquiz, cabaret, poëzie en toneel. Meer informatie over de activiteiten van Cultureel Café Geldermalsen is te vinden op www.cultureelcafegeldermalsen.nl