• Fotografie San
  • Fotografie San
  • Fotografie San

Theater DoeDag voor de jeugd

ACQUOY Op KunstFort Asperen vindt donderdag 17 augustus een bijzonder project plaats voor de jeugd van groep 5 tot en met groep 8. In één middag gaan zij een voorstelling maken in het decor van KunstFort Asperen onder begeleiding van een ervaren regisseur van de Vlinderfabriek.

De Theater DoeDag start met een korte workshop fysiek theater en een workshop acteren. Daarna gaan de acteurs onder begeleiding van de regisseur aan de slag met de voorstelling; samen wordt de voorstelling 'Tussenland' bedacht. In het laatste deel van de middag wordt het zelfbedachte verhaal geoefend op de speellocatie. En om 16.30 uur mag iedereen komen kijken naar de première van 'Tussenland'.

De kinderen laten zich inspireren door het boekje 'Hou je dapper' van Leendert van der Valk en verbinden verhalen van vandaag en vroeger op deze bijzondere locatie. Het dagelijkse leven in en om het Fort staat daarbij centraal.

Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel. De middag is van 12.30 - 17.00 uur. Kosten: € 25,00 (per deelnemer dit is inclusief drinken en iets lekkers). Voorstelling: aanvang 16.30 uur - toegang gratis op KunstFort Asperen, Langendijk 60, Acquoy.

Meer informatie of inschrijven kan via tussenland@vlinderfabriek.nl. De contactpersoon voor dit project is San Kranenburg zij is te bereiken via 06-30223031 De organisatie van deze Theater DoeDag is in handen van de Vlinderfabriek en wordt gefaciliteerd door KunstFort Asperen.

De Vlinderfabriek maakt vanuit Culemborg & Breda theater op maat en altijd op locatie. Ze geven lessen, ontwikkelen workshops en maken voorstellingen met en voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Info: www.vlinderfabriek.nl