• @Karin_vanlonden Luieren in de avondzon bij de plas in #Meteren. #lovesummer

    @Karin_vanlonden

TvdW week25

Tweets van de week (25)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeente West Betuwe op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ Mirandadkeijzer Kom net als verzopen kat aan op het dorpsplein in #beesd. Krijg ik zomaar (gratis) een warm sauzijzenbroodje van de bakker #doeslief #walderveen

@ Freek_Aalbers Op terugweg van overleg bij @ WestBetuwe langs diverse gerealiseerde bewonersprojecten #Levendlandschap in voormalige gemeente Neerijnen gereden. Vergroenen schoolplein Tuil, herbouw dorpspomp Tuil en aanleg bijenlint Est. Mooi om deze resultaten te zien!

Via #TvdW @ LouisvanOORT Het laatste restje neerslagtekort in Geldermalsen is zojuist in een minuut omgezet in een riant overschot. #hoosbuidesdoods

@ Ashleykars Goede overstap van auto op trein bij #stationGeldermalsen belangrijk voor inwoners én verlaging CO2-uitstoot. Parkeerplaats staat regelmatig vol. Zaltbommel maakt al werk van mobiliteit. Hoe zit dat met @ WestBetuwe, @ DorpsbelangenGM?

Via #TvdW @ Mario_Kock Al 3 mooie en geslaagde dagen achter de rug met dank aan alle vrijwilligers, sponsors & bezoekers Ook voor morgen is er weer een mooi programma neergezet!

Ruim 80 standhouders op de jaarmarkt, live voetbal en volop activiteiten! #Zomerfeest #Haaften #WestBetuwebruist

@ LouisvanOORT Breaking: De Kerkstraat in Geldermalsen staat op de nominatie te worden opgenomen in het parcours van Parijs-Roubaix.

@ RitadeJoode Oldtimers en exoten van GoWheels! in centrum Geldermalsen trekken veel bekijks. Rijden met een reden. Opbrengst voor stichtinghelpelkaar.nl  hulp aan mensen die van een minimum moeten zien rond te komen

@ Shitmybuufsays Jah, leuk man, dat vuurwerk. De honden hier verderop worden helemaal gek...

@ Wijkagt_Django Inmiddels gesproken met de jongens die de boom in Geldermalsen hebben vernield. Ook het meisje heeft zich gemeld en komt voor een gesprek. Schade Die de gemeente geleden heeft gaat volledig vergoed worden èn ze worden allen tzt ontboden bij onze burgemeester @ HarryKeereweer .

Via #TvdW @ HermBert Als antwoord op @Wijkagt_Django: Ze verveelden zich @ clubrodenburg is dicht Vermoedelijk deze jongeren na gesprek met @ HarryKeereweer ook één jaar binnen

@ Via #TvdW Karin_vanlonden Luieren in de avondzon bij de plas in #Meteren. #lovesummer

@ arjanheikoop Terwijl de drugshandel welig tiert, de politie zo nu en dan even langsrijdt komt iedereen in actie bij een scheve boom. Welkom in West Betuwe.