• Team de M(i)etterde groep ging er vandoor met de wisselbokaal

    Mandy van Diën

Tweede Dorpsquiz Geldermalsen

GELDERMALSEN De tweede Dorpsquiz Geldermalsen is in wording. Het organisatieteam is versterkt en er is een datum bekend: zaterdag 12 oktober van 18.00 tot 23.00 uur. Het wordt weer een afwisselende en uitdagende quiz met zeer diverse vragen en opdrachten.

De Dorpsquiz is een onderdeel van Cultureel Café Geldermalsen en zal dan ook starten en eindigen in Schenkerij de Beurs aan het Marktplein in Geldermalsen. De teams zoeken zelf een plek om de quiz te maken. Thuis, bij een vereniging, buurthuis of in de horeca. De ervaring leert dat een team van rond de 15 tot 20 personen met diverse leeftijden en met uiteenlopende interesses het meest succesvol is.
Vorig jaar was de allereerste Dorpsquiz Geldermalsen een groot succes met een avondvullend programma en 27 teams. Winnaar was de M(i)eterse groep. De organisatie hoopt dit jaar op nog meer deelnemers.

Teams kunnen zich al inschrijven via de website www.dorpsquizgeldermalsen.com. Op deze site staat ook meer informatie, het reglement en een terugblik op de quiz van 2018. Ook bedrijven en ondernemers die de Dorpsquiz willen sponsoren, zijn welkom. Deze worden ook actief bij de quiz betrokken. Contact opnemen met de organisatie kan via dorpsquizgeldermalsen@gmail.com