• @ Betuwefotograaf Wat kan het morgens toch mooi zijn in de West Betuwe ( Gellicum )

    @ Betuwefotograaf
  • @ leidschehoeven 550 appelflappen bakken voor @ Fruitmasters ziet er zo uit. Wat een enthousiasme.

    @ leidschehoeven
  • @ Wielerinfo Deil schoon. Een mooi initiatief. Vrijwillig. #Deilschoon

    @ Wielerinfo

Tweets van de week (05)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ Wielerinfo Deil schoon. Een mooi initiatief. Vrijwillig. #Deilschoon

@ frankbroedelet Ik ben volksvertegenwoordiger. Trots op. Gemeente en regio nemen dat niet zo serieus. Tijd voor een extra raadsvergadering.

@ AnneStrik Gisteravond een melding gemaakt in de app v @ GemGeldermalsen over een kapotte lantaarnpaal. Vandaag al iemand aan de deur en actie #top Samenleven doe je samen :-)

Via #TvdW @ Wielerinfo Het was gezellig in Geldermalsen. Mag ook weleens gezegd worden.

@ Karin_vanlonden Vandaag een bosje tulpen ontvangen. Het lag voor de deur. Zonder afzender. Ik weet niet wie ik moet bedanken. Maar lief is het wel.

@ Shitmybuufsays Oh yeah. I am the goddess of spaghetti sauce.

@ Betuwefotograaf Wat kan het morgens toch mooi zijn in de West Betuwe ( Gellicum )

@ deejayberry Wees welkom landmacht gelukkig speelt de militaire oefening op de grond af hoop ik? #stroomkabel #pijnpuntje #rivierenland

@ tmvanaalst De kerstfair stopt. Tja, ik snap dat wel. Een stuk hout met wat glitter en mos is al gauw 181 Euro #kerstfair

@ dirkbrouwer35 Week 2 van mijn nieuwe bestaan na 27 jaar een kut leven gehad te hebben. Lekker van mijn vrijheid genieten en op zoek naar ander werk. Heerlijk had ik 15 jaar geleden moeten doen. Nu werkelijkheid...nog 102 weken te gaan....

Via #TvdW @ RobbievanVeen Debat plat geslagen, alle inspanning gaat naar de herindeling West Betuwe. Het ballonnetje Geldermalsen loopt langzaam leeg.

Via #TvdW @ leidschehoeven 550 appelflappen bakken voor @ Fruitmasters ziet er zo uit. Wat een enthousiasme.