• Twitter

Tweets van de week (07)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ Dries_Mulder Met de nieuwe donorwet wordt het makkelijker om al onze organen weg te nemen dan een beetje wangslijm. DNA van iedereen vastleggen in een databank zou minder inbreuk maken op onze lichamelijke integriteit dan de nieuwe donorwet.

@ AnneStrik Zoon: "Ben ik nou raar of een typische jongen? Ik word er gék van dat in elk boek en elke film iets v romantiek zit! Vertel gewoon het verhaal zonder al die poespas eromheen!" Dus

@ Karin_vanlonden Dat je op je telefoon een berichtje typt aan 'Beste Carina'. En dat de autocorrectie daar 'Beste vagina' van maakt....Ik had het net op tijd door.

@ CartignyErnest heeft geretweet: "@dgrivierenland Stuurgroep stelt keus nevengeul Varik uit"

Er waren mensen van Waalzinnig bij van de Valk tijdens de vergadering maar alle bestuurders werden door een achterdeur weggeleid alsof ze wat te vrezen hadden van Waalzinnig of van de Pers.

Via #TvdW @ kuilenburg_7 Dit uitstel komt echt niet geloofwaardig over bij onze inwoners van #Neerijnen. Ik vind het een schande naar onze inwoners toe, dat er weer wordt gewacht en geen besluit. Zou meer willen zeggen, maar in het belang van onze inwoners zwijg ik nog maar even.

@ timmermanswim Van de 8 tweede tankspuitauto's verdwijnen er 6. Onder meer in Geldermalsen en Lingewaal Zuid. Volgens presentatie kunnen 2 over gebleven auto's bij 80% van de objecten binnen 15 minuten zijn.

Via #TvdW @ wheikoop Wat een service! Persoonlijk én telefonisch bakadvies van de beste bakker van de regio n.a.v. een vraag die ik hem stelde. Zo rolt @ Dickvandebakker! Dank je wel Dick!

@ Vigro Het verdriet van 'westers carnaval' ervaar je pas echt in de laatste trein van Dordrecht naar Geldermalsen. #Carnaval2018

Via #TvdW @ arthurh71 Wel sympathiek dat de luchtmacht de oefeningen om een kabel te raken tegenwoordig in de VS houdt en niet meer in Rivierenland: "Nederlandse F-16 vliegt tegen kabel in Verenigde Staten"

@ Dries_Mulder Als de moslims straks Nederland hebben overgenomen is het net iets voor onze progressieve linkse vrienden om ook voor mannen een #boerka-plicht in te voeren. Dan kunnen we geen onderscheid meer maken tussen mannen en vrouwen of tussen blank en bruin. Leve artikel 1!

@ Wielerinfo Welkom in de hel dat Monkey Town heet. Wat heb ik toch veel over voor de kids. #afzien

@ arthurh71 Als het kabinet wil leren hoe ze het vertrouwen in de politiek kunnen terugwinnen, kunnen ze natuurlijk altijd bij de coalitie in Geldermalsen terecht voor goede tips...