• Via #TvdW @Erik_Burgers Plaatje gemaakt van @De_Pluk in #Geldermalsen. Inclusief voorbij jakkerende auto en paarse lantaarnpaalstaal :)

    @Erik_Burgers

Tweets van de week (08)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

Via #TvdW @ JandeGeus Ze zijn klaar met de klaar-overs in Geldermalsen, vanwege automobilisten met tunnelvisie op de tunnelweg?

@ buijsg @ JandeGeus Ja echt een sieraad voor het dorp deze hekken. #TvdW

@ richard_debruin Provincie Gelderland: "geen hotel ontwikkeling in het buitengebied" Rivierenland kent hoofdzakelijk alleen maar buitengebied. Snapt u het nog

@ DorpsbelangenGM Dorpsplannen Deil en Buurmalsen in de maak. Startbudget ligt al klaar, mooi! #leefbaarheid

@ TonvMaanen Overeenkomst #spoor #Geldermalsen is getekend

@ janderooi @ TonvMaanen @ lourensvb @ NbGeldermalsen Wat leuk dat er weer een overeenkomst is getekend, die via twitter bekend wordt gemaakt. Informatie?

@ rodirida Tunneltje dicht, duur brugje en lift terug, tunneltje weer terug; brugje? Station Geldermalsen krijgt 2 extra perrons ...

Via #TvdW @ NvdKous De mensen begrijpen het niet volgens @ DorpsbelangenGM is het probleem niet dat ze het wel begrijpen?

@ piftertje Communiceren lijkt t probleem on @ geldermalsen. Luisteren is ook onderdeel van communicatie

@ kiekeboelala Gewone donderdagavond, Twitter volgen en 3 partijen opgestapt tijdens vergadering in Geldermalsen en lezen dat er insecten in dadels zitten

@ Erik_Burgers @ arthurh71 Wat wij nodig hebben is het boek 'Gemeente Geldermalsen begrijpen voor Dummies' vrees ik.

@ VdMarkt In de raadszaal #Neerijnen stijgt de temperatuur #letterlijk & #figuurlijk #portefeuillehouders

@ politiekgdm In Neerijnen hielden ze stevig hun broek aan. Levert de oppositie wel extra punten op bij inwoners! #4blijft4

@ RobbievanVeen Top twitter borrel in het Pandje. Leuke en verrassende groep! Thanks @ Ashleykars voor de organisatie

@ AldavanZijl Vanavond is de #ambassadeur van @ ieder1gelijk actief op de politieke avond over discriminatie @ LCMarcoHol

@ ChristiandeWit: Dikke stroomstoring in deel Geldermalsen. Knus donker in de straten, overal kaars licht en wat een rust. Hoe lang zal het duren?

Via #TvdW @ Erik_Burgers Plaatje gemaakt van @ De_Pluk in #Geldermalsen. Inclusief voorbij jakkerende auto en paarse lantaarnpaalstaal :)