• @ FerryOrtiz De Plu(k), klaar voor het regenseizoen

    @ FerryOrtiz

Tweets van de week (11)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ lourensvb Een aantal fracties in Geldermalsen vindt loslaten wel wat lastig. #commissiegrindgebied #Geldersestraat @ OGGeldermalsen

@ RobbievanVeen Als antwoord op @ lourensvb @ OGGeldermalsen: Ja Lourens, het loslaten van gebruiken uit het verleden is inderdaad lastig zo blijkt steeds weer #Zondagsopening

@ Arjan55 Als antwoord op @ RobbievanVeen @ lourensvb @ OGGeldermalsen: Ik weet niet op wie je stemt maar je past wel heel erg in de #d66 en de zondagsopening lijkt voor @ RobbievanVeen een soort zwerendewond te zijn.

@ RobbievanVeen Als antwoord op @ Arjan55: Heerlijke reactie!

@ Dickvandebakker De bakker heeft geretweet: "@ Dickvandebakker Ik hoor Pechtold spreken over meer directe democratie. Voelt toch een beetje alsof politiemol Mark M. een pleidooi houdt voor meer integriteit bij de politie"

Ik kreeg per DM te horen dat deze tweet beledigend en aanstootgevend is. Laat dit duidelijk zijn: het is nooit mijn bedoeling geweest om te kwetsen en iemand zwart te maken. Excuses dus aan Mark M. voor deze vergelijking.

@ kweep30 @ LLBWestBetuwe Vanochtend weer zo ongeveer over m'n tenen gereden op kruising Engelenhof-Stadsland door bestuurder vanaf Kempke die via stoep kruising oversteekt... #Haaften

Via #TvdW @ Wielerinfo Iemand nog wat gehoord over de gevangenisstraf? Winkels die op zondag open waren in @ GemGeldermalsen

@ JandeGeus Achter oren krabben na een week: 762 gram plastic afval #plasticsoep #avri100 #afvalvrij

@ FerryOrtiz De Plu(k), klaar voor het regenseizoen

@ idavanest Moeten "de laantjes" wijken voor nieuwbouw "de Plantage"?  Behoorden ooit bij Huize Meteren. Triest!!!

@ GJanssen71 Als antwoord op @ idavanest: Ik kan mij nog herinneren dat het "laantje" mede op aandringen van PvdA ingepland zou blijven in de plantage. Maar mij valt steeds op dat veel wat ooit is vastgelegd in raad, zomaar ineens verdwijnt. En niemand in raad vraagt er naar.

@ RobbievanVeen Ik verwacht dat de gehele commissie achter de noodkreet van de brandweer staat. De vraag die straks overblijft is met welke opdracht het college richting Veiligheidsregio wordt gestuurd.

@ deejayberry Als antwoord op @ RobbievanVeen: Voorbeeld nemen aan #Neerijnen