• Twitter

Tweets van de week (11)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ Ashleykars Geen liefde voor al die mensen die sluiproutes nemen zodat de hele omgeving Waardenburg muur- en muurvast zit. Mijn huis is hier. Ga weg.

@ Karin_vanlonden Op mijn nieuwe slimme thermostaat zit een douchetimer. Wát een uitvinding en wat zullen de pubers balen als ze er tijdens het douchen achter komen. Mama is weer in control.

@ arthurh71 Ik maar denken dat ik Rotterdamse import ben in de gemeente West Betuwe, blijkt een oudovergrootmoeder van mij op 11 maart 1754 geboren te zijn in Renoij, ofwel #Rhenoy!

Ik heb lokale roots. Yeah! Zij vertrok echter naar #Rotterdam, waar zij in 1783 trouwde met een Rotterdammer.

@ Erik_Burgers Als antwoord op @ arthurh71:Dus oudovergrootmoeder was eigenlijk export. Cool!

@ arthurh71 Als antwoord op @ Erik_Burgers: Ja, gaaf hè! Omkering van alles in mijn leven! Ik ben geen import, maar herintredende export! #briljant

@ Erik_Burgers Als antwoord op @ arthurh71: Daarom voel je je hier zo thuis. Zit gewoon in de genen. Gefeliciteerd!

@ arthurh71 Als antwoord op @ Erik_Burgers: Dat moet het zijn, ja! Ik ben het met je eens, dat is wel een felicitatie waard, dus dank je! : ))

@ LouisvanOORT Als antwoord op @arthurh71 @Erik_Burgers: #tvdw voor dit complete draadje!

@ timmermanswim Voorbereiding Dorpsquizz Geldermalsen 2019 gestart

@ daandobber Heeft iemand enig idee waarom er een spoor van bloed te vinden is op de brug, trap en voetpad van Station Geldermalsen? @ POL_WestBetuwe

@ Wielerinfo De lichten zijn nog aan op de A2 bij knooppunt Deil. Iemand vergeten licht uit te zetten. #Klimaat @ WestBetuwe

@ RobbievanVeen Als antwoord op @Wielerinfo: Met je houtkachel : ))

@ Dickvandebakker Volgens mij is er een stijgende behoefte aan vegavervangers: vleesvervangers gemaakt van vlees. Voor mensen die vegetarische producten zó lekker vinden maar die uit principe toch persé vlees willen eten.

Via #TdvW @ Erik_Burgers Ik vind 't ideaal, dat zelfscan-gedoe in de supermarkt. Ellenlange rijen en opstoppingen bij de zelfscankassa en lekker vlot doorlopen bij de gebruikelijke kassa's. #perfect

@ daandobber En het hield ons niet tegen! "@ 11duurzaam: Dit was de natste klimaatdemonstratie ooit"

@ GeldermalsenNL Dode bij steekpartij in #Geldermalsen

@ wheikoop Stop de persen, de helikopters vliegen over! #apache #stroomstoring #rivierengebied #meteren

@ timmermanswim Tafel voor de pers is er in #westbetuwe niet meer bij. Geen pers meer nodig #fail