• Twitter

Tweets van de week (12)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

Via #TvdW @ frankbroedelet Vandaag bezoek gehad van Welzijn West Betuwe. We kunnen weer een taalstage bieden voor iemand uit Syrië. Bachelor elektrotechniek nota bene! Voelt goed iemand te kunnen helpen integreren!

@ Dries_Mulder Leg de zaklamp en kaarsen maar weer klaar, ik hoor weer #helicopters.

@ daandobber Ik bekeek de beelden van de rellen rondom het AZC in Geldermalsen net weer 's een keer. De beelden zijn nog naarder om te zien nu ik zo veel mensen in de zaal persoonlijk ken. Wat een angstige situatie moet dat geweest zijn.

@ dirk0066 Waarom staat onze avri afvalcontainer er nog niet?  Zijn het soms enkele inwonertjes die bezwaar maken tegen zo'n ding voor de deur? Ik hoop het niet want op 1 juli ga ik dumpen. En het maakt me geen zak uit waar!

@ enomisji Mooi thuiskomen: Steenuil in appelboom ging de conversatie aan  #mooiwonenindebetuwe

@ PierreBuijsman Zojuist een drukke mama en papa zwaan bezig gezien aan het bouwen van hun nest op het eiland van de kleine plas in Meteren. De lente komt er aan!  #lente #meteren #kalenberg #drukkedieren

@ RobbievanVeen Wat heeft rechts Nederland toch tegen het klimaat? #dtv

@ timmermanswim Als antwoord op @ RobbievanVeen: Ze denken dat het geld kost

@ SebastiaanvanD2 Als antwoord op @ timmermanswim @ RobbievanVeen : ze denken dat het stemmen oplevert

@ arjanheikoop Vandaag even gekeken wat een leraar verdient. Prima salaris hoor.

@ piftertje Wat een mooie #NLdoet2019 dag. Ondanks de regen is er volop geklust in @ WestBetuwe. @ WelzijnWB en @ WestBetuwe hebben gezamenlijk opgetrokken vandaag.

@ arjanheikoop Verwarde mannen. Er zitten er meer op Twitter dan dat er los lopen.

@ mmpavanriemsdyk Vanmorgen na een prachtige bevalling hard uit m'n bubbel gegooid door de afschuwelijke gebeurtenis in #Utrecht.  Gelukkig vanmiddag weer een #bevalling mogen begeleiden. Vandaag staat mijn dag dus in het teken van #geloofindeliefde, #geloofinhetleven, #geloofindemensheid.

@ JohanSvdBrink 't Moet ook al niet gekker worden. Voor de derde keer wordt op Schiphol mijn koffer uit de rij gehaald omdat er een Bijbel in zit. Is dit een de opkomst van de seculiere dictatuur?

@ ICTMart Zo zeg , die Stichting Rijdende School in Geldermalsen heeft het onderwijskundig en technisch goed voor elkaar zeg. Onderwijs aan circus en kermis kinderen. #afstandsonderwijs #ProwiseGO

@ Shitmybuufsays Ik ben zowel mijn stem als mijn stempas kwijt. Hopelijk heb ik die laatste in elk geval terug voor morgen!