• Twitter

Tweets van de week (13)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ Erik_Burgers Oppervlakkig onderzoek wijst uit dat chips en cola het meest populaire Twittervoedsel is in #Geldermalsen.

@ JandeGeus Ze zijn boven Beesd nu wel met hele snelle helikopters aan het oefenen #straaljagers of is dit nieuwe dijkbewaking?

@ 5MeiAanDeWaal Er wordt veel geregeld voor 5 mei! Ook Museum de Oersprong #Waardenburg doet mee aan de #TourDeWaal!

@ dirkbrouwer35 Paasmarkt in Geldermalsen. Het begon toch om 10.00 uur? Het ziet er leeg en verlaten uit. Zeven lege kraampjes. ADVIES: Blijf thuis!!

@ RobbievanVeen Geen zin in één of andere boulevard? Kom om 14.30 uur kijken bij @ GVVGeldermalsen tegen SMG. Gaat GVV ook de 4e wedstrijd op rij winnen?

@ rodirida Of toch ook nog even naar de Paasmarkt @ GemGeldermalsen ? Klein maar fijn

@ RobbievanVeen Raadsleden Geldermalsen staan zover van inwoners dat ze alleen onder begeleiding van onafhankelijke voorzitters gesprek aan durven te gaan?

@ Karin_vanlonden @ RobbievanVeen best, maar praat gewoon mee met die tafelgesprekken. Het succes hangt af van de deelnemers. Tot de 13e?

@ MirandadV @ RobbievanVeen je bent eerder gespreksleider geweest, belang is nu net als toen natuurlijk een goed gesprek

@ RobbievanVeen @ MirandadV Toen ging het over procedures, nu over terugwinnen vertrouwen. Dit gesprek moeten jullie zelf voeren. Van mens tot mens.

@ MirandadV @ RobbievanVeen helder standpunt, maar wees gerust raadsleden en college zijn aanwezig en aanspreekbaar, ons doel is allereerst luisteren

@ NvdKous Denk je dat de opkomst representatief is voor de inwoners van Geldermalsen? @ Karin_vanlonden @ RobbievanVeen

@ Karin_vanlonden @ NvdKous @ RobbievanVeen ik krijg een beetje jeuk van al dat negatieve gedoe. Wat b&w ook doet, het is blijkbaar nooit goed.

@ Raadsverslaggev @ GemGeldermalsen kan iemand die site van de gemeente even aanzetten? #Geldermalsen is voor iedereen al dagen onbereikbaar. #fail

@ AnneStrik We hebben in ons Geldermalsen gewoon @larisse_nl die meer dan goed kan koken en het bij je thuis komt brengen! Probeer en beleef mensen!

@ dgrivierenland Politie komt vaker te laat in #Rivierenland ... #nieuws #DG

RT @ Dries_Mulder voegde toe: Dit geldt ook voor de ambulance in grote delen van #Neerijnen! Nieuwe ambulancepost #Rhenoy geen onverdeeld succes.